2013-11-23 Gospelconcert : I believe in Love !

Sinds jaren zingen onze Kinderkoorzangertjes en de leden van de D.C.Belles Band regelmatig met groot enthousiasme gospelliederen.
Zij willen jullie nu ook weer heel graag laten meegenieten van dit uitzonderlijk muziekgenre en dit op zaterdag 23 november om 19u.

Deze keer dompelen we onze kerk van St-Aldegondis Alken, -waarvoor dank aan onze dorpsherder – onder in de sfeer van de beklijvende harmonieuze spirituals, ooit ons door de zwarte slavengemeenschap in Amerika aangebracht.

I believe in Love !

Precies 9 maanden geleden zongen we met heel veel enthousiasme ten voordele van een project in Haïti. Van de ongeveer € 1600 winst werd ondertussen in Torbeck (Haïti) gestart met de bouw van een basisschooltje.
De muren staan, toiletjes ook en op sommige klasjes ligt al een dak. Nu willen we opnieuw onze schouders onder dit project zetten. Waarvoor zijn er nog centjes nodig ?
– Een dak op sommige klassen
– Een vloer in alle lokalen
– Ramen en deuren in gans het gebouw
– Meubels in de klasjes
Jullie merken het al, er is nog veel werk !
Nodig dus zo veel mogelijk volk uit om mee te komen genieten van onze gospels. Blijf gerust na het concert gezellig “plakken” in De Kouter gelegen in de buurt van de kerk en bedenk : “Elk tasje koffie, elk stukje taart levert een stukje dak of vloer op voor het schooltje in Haïti !”
Heel graag tot zaterdag 23 november !
De koorwerkgroep

Inkom : € 6 euro (Kinderen -12j : gratis inkom)
Te bestellen bij Anne Vanderstraeten 011/31 44 76.
AFFICHE FB